AGED

Amaç: Tüm öğrencilerimize, çağın gereklerine uygun bilgi, beceri, tutum ve davranışların kazandırılması sağlanacaktır.

Nis

Aksaray İl Milli Eğiti Müdürlüğü'nün ARGE ekibinin başlattığı DYK Değerlendirme Süreci Takibi için 2. Tam Kapsamlı Değerlendirme Sınavı Okulumuz DYK öğrencilerine 15/04/2024 tarihinde uygulandı.

Mrt

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı.

Şbt

Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği "Kariyer Günleri" porgramı çerçevesinde Aksaray Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Muhammet SARI öğrencilerimize tecrübelerini aktardı.

Şbt

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği AGED Projesi kapsamında Şubat ayında yapılması gereken TYT Deneme sınavı yapıldı.

Şbt

AGED DENEME TAKVİMİ YAYIMLANDI.

Aksaray İl Milli Eğiti Müdürlüğü'nün ARGE ekibinin başlattığı DYK Değerlendirme Süreci Takibi için 1. Tam Kapsamlı Değerlendirme Sınavı Okulumuz DYK öğrencilerine 12/01/2024 tarihinde uygulandı.

Ara

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği AGED Projesi kapsamında Aralık ayında yapılması gereken TYT Deneme sınavı yapıldı.

Ara

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu Akademik Gelişimi Destekleme Projesi'ne ait kılavuz yayımlandı. Kılavuza uygun olarak projenin takibi ve uygulaması için AGED Komisyonu oluşturuldu.